Hydrive Motor Rens

OPNÅ EN BEDRE BRÆNDSTOF-ØKONOMI PÅ BENZIN OG DIESEL-MOTORER!

HYDRIVE - MOTOR RENS

Vi er stolte af at kunne fortælle jer, at vi er forhandler af Hydrive unikke og miljø venligt motor rens. Det er det eneste på markedet som kan reklamere med at være miljø venlig og så til og med på 20 minutter!


Det er os en glæde at byde dig velkommen som kunde.

VIDSTE DU AT...


Alle biler soder til over tid. Der dannes sodaflejringer i alle bilmotorer, og nyere bilmotorer tilstopper meget hurtigere end ældre. Dette betyder, at din bil med tiden kører kortere på en liter brændstof og forurener mere…


Der er flere grunde til dette; herunder korte køreture der betyder, at motoren sjældent opnår tilstrækkelig drifttemperatur, samt stadig stigende lovkrav til bilproducenterne om en renere udstødningsgas. Begge ting noget der bevirker, at din motors vitale komponenter soder til.


Med HYDRIVE kan du nu får renset din motor på kun 20 minutter – helt uden brug af kemiske produkter, da vi benytter en patentanmeldt brintmetode. Vi kalder det…REN KØREGLÆDE


Vores mål er at give dig den bedste service og kundeoplevelse - der findes i branchen. Alt for at du skal få den bedste køreoplevelse med netop din bil.
100% GARANTI


HYDRIVE er en 100% miljøvenlig metode, der effektivt renser din motor indvendig på blot 20 minutter.


Den miljøvenlige hemmelighed ligger i, at maskinen tilfører en nøjagtig doseret mængde brint, der ved en bestemt frekvens nedbryder og fjerner alle sodaflejringer i din bils motor.


90% af alle kunder kan tydeligt mærke en stor forbedring i bilens motorgang samt op til 10% bedre brændstoføkonomi.


HYDRIVE giver 100% garanti på arbejdet, og får du renset din bils motor hvert halve år eller ved hver 10.000 km, yder HYDRIVE en 100% løbende garanti mod sod og tilstopningsproblemer.PATENTANMELDT BRINT-TEKNOLOGI


For at imødekomme de stadigt stigende miljøkrav er moderne motorer udstyret med meget nødvendigt udstyr, der over tid desværre er med til at forårsage tilsodning. Proportionalt med sod-dannelsen opstår der typisk driftsforstyrrelser i form af øget brændstofforbrug, øget udledning af skadelige stoffer (NOx – HC – CO2 – CO – partikler), uregelmæssig motorgang, forringet trækkraft osv.


Køretøjets computer reagerer typisk med et signal til føreren om servicebehov, og serviceværkstederne kan vælge mellem forskellige renseprocesser for at udbedre problemerne. Renseprocesserne kræver typisk brug af giftige kemikalier (der kan skade motoren), eller afmontering af visse komponenter og efterfølgende dyr mekanisk rens.


HYDRIVES unikke og patentanmeldt rensesystem kan nu rense din motor, inklusiv katalysatorer – UDEN at afmontere komponenter og UDEN brug af kemikalier.RESULTAT AF ÉN HYDRIVE RENSNING :


- Bedre brændstof-økonomi (op til 10% længere på literen)

- Mere miljøvenlige udstødningsgasser

- Bedre acceleration

- Roligere motorgang

- Rengører motorens vitale dele

- Forebygger tilstopning af partikelfilter

- Renser katalysatoren

- Forlænger levetiden på din motor
HYDRIVE vi holder din motor ren… INDVENDIG


Email: info@petrolheads.dk

Kontakt os: +45 2184 3431

Copyright @ All Rights Reserved